Sala de premsa

Marina Geli inaugura la Reunió Anual de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida

query_builder   21 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Marina Geli inaugura la Reunió Anual de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida

La titular de Salut presidirà també la presa de possessió de la Dra. Rosa Pérez, nova presidenta del Col·legi de Metges de Lleida
La consellera de Salut, Marina Geli, inaugurarà demà, dijous 22 de novembre, a les 11.00 hores, la Reunió Anual de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Lleida. La inauguració se celebrarà a la sala d'actes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (avinguda Alcalde Rovira Roure, 80). La consellera estarà acompanyada pel rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas, el director general de Recerca i director de l'IRB Lleida, Xavier Matias-Guiu, i el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo, entre altres personalitats. Prèviament, a les 10.30 hores, la consellera de Salut atendrà els mitjans de comunicació a la sala de juntes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, ubicada a la primera planta de l'edifici antic. A les 12.00 hores, la consellera presidirà la presa de possessió de la Dra. Rosa Pérez com a nova presidenta del Col·legi de Metges de Lleida (COMLL). L'acte es farà a la seu del COMLL (rambla d'Aragó, 14, principal).

10:30|.Sala de juntes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (Av. Alcalde Rovira Roure, 80)|Lleida (El Segrià)

La consellera de Salut, Marina Geli, inaugurarà la Reunió Anual de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.