Sala de premsa

El delegat del Govern a Madrid intervindrà en la inauguració de l'exposició itinerant "Ernest Lluch, l'esforç per construir un país" a Vitòria

query_builder   23 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern a Madrid intervindrà en la inauguració de l'exposició itinerant "Ernest Lluch, l'esforç per construir un país" a Vitòria

Es podrà visitar del 25 de setembre al 14 d'octubre
L’exposició Ernest Lluch, l'esforç per construir un país, elaborada i comissariada des de la Fundació Ernest Lluch per encàrrec del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, continua la seva itinerància per diverses ciutats de l’Estat. 
A partir del dijous 25 de setembre i fins el proper 14 d'octubre, l’exposició s’exhibirà a la Sala Araba (Obra Social Caja Vital Kutxa). Aquest és el cinquè destí de la mostra després de Madrid (Centre Cultural Blanquerna), Saragossa, Sant Sebastià i Santander. 
L'exposició s'inaugurarà el proper dijous 25 de setembre,a les 19:30 hores, en un acte impulsat per la Escuela de Formación Tomás y Valiente i la Fundació Fernando Buesa, que comptarà amb la participació de: 

 - Patxi Lazcoz, alcalde de Vitoria-Gasteiz
 - Javier Rojo, president del Senat i patró de la Fundació Fernando Buesa
 - José Cuervo, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid
 -  Lluís Maria de Puig, president de l'Assemblea  del Consell de Europa i vicepresident de la Fundació Ernest   Lluch.
- Enric Lluch Galera, vicepresident Fundació Ernest Lluch.
Ernest Lluch, l'esforç per construir un país vol retre homenatge a la figura d’Ernest Lluch i mostrar la seva diversitat de facetes. Pretén divulgar l’obra, les idees i els compromisos socials d’aquest economista, historiador i polític.
Organitza: Generalitat de Catalunya
Amb el suport de: Fundació Ernest Lluch, Fundació Fernando Buesa i Escuela de Formación Tomás y Valiente. 

19:30|.Sala Araba.Obra Social Caja Vital Kutxa (La Paz, 5)| (Àlaba)

El delegat del Govern a Madrid, José Cuervo, inaugurará a Vitòria l'exposició Ernest Lluch, l'esforç per construir un país. Intervindràn també Patxi Lazcoz, alcalde de Vitoria-Gasteiz; Javier Rojo, president del Senat i patró de la Fundació Fernando Buesa; Lluís Maria de Puig, president de l'Assemblea  del Consell de Europa i vicepresident de la Fundació Ernest Lluch; Enric Lluch Galera, vicepresident Fundació Ernest Lluch.