Sala de premsa

El president visita demà l'escola Bonanova, el primer centre d'excel·lència de formació dedicat al sector de la dependència i pioner a tot l'Estat

query_builder   12 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president visita demà l'escola Bonanova, el primer centre d'excel·lència de formació dedicat al sector de la dependència i pioner a tot l'Estat

Acompanyaran al president la consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d'Educació, Ernest Maragall
El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, visitarà demà l’escola Bonanova, el primer centre d’excel·lència de la xarxa FPCAT dedicat al sector de la dependència i pioner a tot l’Estat, situat al Passeig de Circumval·lació, 8. El president realitzarà la visita acompanyat de la consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d’Educació, Ernest Maragall.
 
L’Escola Bonanova està implementant el programa d’integració dels tres subsistemes de formació professional: la formació reglada, la ocupacional i la contínua. A més, el centre ofereix formació especialitzada en el sector dels serveis sociosanitaris per a persones dependents.
 
L’alt índex d’inserció laboral de les persones formades a l’Escola Bonanova és una prova de l’existència de sectors, com el dels serveis sociosanitaris a les persones dependents, que generen ocupació a Catalunya, i, d’altra banda, de la necessitat de formació de les persones en aquests sectors per trobar un lloc de treball.
 
El president arribarà al centre a les 17.00 hores i començarà un recorregut per les diferents aules del centre. Un cop acabat el recorregut, farà una breu declaració als mitjans de comunicació. 
 
Nota: Els mitjans gràfics podran prendre imatges del recorregut del president pel centre.

17:00|.Escola Bonanova (Passeig de la Circumval·lació, 8) |Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà l’escola Bonanova, el primer centre d’excel·lència de la xarxa FPCAT dedicat al sector de la dependència i pioner a tot l’Estat, acompanyat per la consellera de Treball, Mar Serna, i pel conseller d’Educació, Ernest Maragall. Després d’un recorregut per les instal·lacions del centre, el president farà una breu declaració als mitjans.