Sala de premsa

settings_input_antenna Convocatòria

Reunió de la Taula del cava presidida pel conseller Òscar Ordeig

  1. En el marc de la trobada es presentarà, per quart any consecutiu, l’estudi sobre els costos de producció de raïm i d’elaboració del vi base cava de l’any


El pròxim divendres, 18 de juliol a les 16.00 hores, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, presidirà la 13a Taula del Cava on es presentarà, per quart any consecutiu, l’estudi sobre els costos de producció de raïm i d’elaboració del vi base cava de l’any 2025. Aquest estudi, encarregat per l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) al Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA), s’ha treballat de manera conjunta amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i l’Associació d’Elaboradors i Empresaris del Cava (AECAVA) i determina una forquilla de costos de producció de les tres varietats majoritàries en l’elaboració del vi base cava (xarel·lo, parellada i macabeu).

La Taula, que tindrà lloc a la Sala d'actes delRecinte de la Fassina (Av. Catalunya, 22), a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès),també comptarà amb la secretaria d’Alimentació, Rosa Cubel; el director general de l’INCAVI, Joan Gené; el director general d’Empreses Agroalimentàries, Joan Gòdia; la directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Glòria Tibau; les organitzacions agràries Unió de Pagesos i JARC; Revolta Pagesa; l’Associació de Viticultors del Penedès; la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya; el Consell Regulador del Cava; representants de la patronal AECAVA, elaboradors i la presència en l’àmbit cientificotècnic del CREDA.

El conseller Ordeig atendrà els mitjans de comunicació abans de començar la reunió, a les 15.45 hores.I els mitjans gràfics podran entrar a la sala per prendre imatges de l’inici de la reunió.

15:45El conseller Ordeig presidex la Taula del cava.
Recinte de la Fassina ( av. Catalunya, 22). Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig Molist, presidirà la 13a Taula del Cava on es presentarà, per quart any consecutiu, l'estudi sobre els costos de producció de raïm i d'elaboració del vi base cava de l'any 2025. Aquest estudi, encarregat per l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) al Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA), s'ha treballat de manera conjunta amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i l'Associació d'Elaboradors i Empresaris del Cava (AECAVA), i determina una forquilla de costos de producció de les tres varietats majoritàries en l'elaboració del vi base cava (xarel·lo, parellada i macabeu).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia