Sala de premsa

El president Montilla visita demà la Línia 9 del metro a Santa Coloma, on s'inicien els trajectes de prova

query_builder   8 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla visita demà la Línia 9 del metro a Santa Coloma, on s'inicien els trajectes de prova

Acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, veurà els tallers i cotxeres de Can Zam i la nova estació de Fondo
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, visitarà demà, divendres 9 de gener, el ramal de Santa Coloma de la nova Línia 9 del metro, on s’inicien els recorreguts amb trens de prova, un cop finalitzades les obres de construcció d’aquest tram.
 
El president arribarà a les 12 hores als tallers de Can Zam, on podrà veure alguns dels trens de prova a la zona de cotxeres i també les vies de reparació i manteniment.  
 
Posteriorment, cap a les 12.30 hores, visitarà la nova estació de Fondo de la Línia 9, construïda al costat de l’actual boca de metro de la Línia 1. En acabar, el president farà una declaració institucional.
 
A la visita també hi seran presents l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz.
 
 
Nota important: Els mitjans que vulguin cobrir la visita disposaran d’un autobús per la premsa que sortirà a les 11.00 hores de la porta del Departament de Política Territorial i Obres Públiques (Avinguda Josep Tarradellas 2-6) i que els portarà primer a Can Zam i posteriorment a Fondo.

12:00|.Cotxeres de Can Zam|Santa Coloma de Gramenet (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, visitarà el ramal de Santa Coloma de la nova Línia 9 del metro, on s’inicien els recorreguts amb trens de prova.