Sala de premsa

El president inaugurarà, demà, el nou campus de la Comunicació-Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president inaugurarà, demà, el nou campus de la Comunicació-Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra

A partir de les 12.00 hores visitarà les instal·lacions i sobre les 12.45 començaran els parlaments; la intervenció del president clourà l'acte
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà, divendres 13 de febrer a partir de les 12.00 hores, l’acte oficial d’inauguració del nou campus de la Comunicació-Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) (carrer Roc Boronat, 138), que va iniciar la seva activitat el 7 de gener passat. El president estarà acompanyat per l’alcalde Barcelona, Jordi Hereu, el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, el secretari d’Estat d’Universitats, Màrius Rubiralta, la comissionada per a Universitats i Recerca, Blanca Palmada, i el rector de la UPF, Josep Joan Moreso.
 
En arribar, el president efectuarà una visita a les instal·lacions del campus, on a diari hi passen 3.500 persones entre estudiants, professors i personal d’administració. Sobre les 12.45 hores, el cap del Govern participarà en la col·locació de la darrera pedra del campus, a la plaça Gutenberg i posteriorment se succeiran els parlaments de les autoritats. La intervenció del president clourà l’acte.
 
En el campus de la Comunicació-Poblenou de la UPF s’imparteixen nou estudis de grau (Comunicació Audiovisual, Lingüística, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques, Traducció i Interpretació, i les enginyeries tècniques i superiors en Informàtica i Telecomunicació) i de postgrau (tres doctorats, nou màsters oficials i 11 màsters i diplomes de postgrau propis).
 
Les noves instal·lacions de la UPF al Poblenou ocupen una superfície de 34.000 m2. L’equipament combina les antigues fàbriques de Ca l’Aranyó, amb la construcció d’edificis nous que acullen unes modernes i avançades instal·lacions tècniques.

12:00|.Roc Boronat, 138|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugura el campus de la Comunicació-Poblenou de la UPF. Clourà l'acte amb un parlament.