Sala de premsa

Àlex Estil·les, director de l'empresa XXL vinculada a la marca Custo Barcelona clausurarà el cicle "Lleida, la cultura de los sentidos"

query_builder   16 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Àlex Estil·les, director de l'empresa XXL vinculada a la marca Custo Barcelona clausurarà el cicle "Lleida, la cultura de los sentidos"

Promouen aquest cicle el Patronat de Promoció Econòmica de Lleida de la Diputació i el Centre Cultural Blanquerna -Delegació del Govern a Madrid-.
La darrera sessió del cicle “Lleida, la cultura de los sentidos” tindrà lloc el proper 18 de març, a les 19:30 hores, amb una conferència a càrrec d’Àlex Estil·les, director de l’empresa XXL vinculada a la firma Custo Barcelona. Serà presentat per la periodista Joana Bonet, directora de la revista Marie Claire.
 
“Lleida, la cultura de los sentidos”, te com objectiu exposar i transmetre el potencial del teixit econòmic de les Terres de Lleida mitjançant el testimoni de persones rellevants i models empresarials destacats. Per aquest motiu, en les conferències d’aquest cicle ofereixen el seu testimoni professionals d’èxit nascuts a les comarques de Lleida que pertanyen a diferents àmbits: la comunicació, el teatre, l’art, l’esport i dissenyadors de moda.
 
Promouen aquest cicle el Patronat de Promoció Econòmica de Lleida de la Diputació i el Centre Cultural Blanquerna –delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid-. A la conferència d’Àlex Estil·les hi assistiran José Cuervo, delegat del Govern a Madrid i Gerard Guiu, director de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
Aquest cicle té lloc quinzenalment, des del 21 de gener fins el 18 de març de 2009, i s'engloba dins del projecte “Escaparate de Cataluña”, que es duu a terme al Centre Cultural Blanquerna amb l'objectiu de difondre a Madrid la cultura, la realitat social i diversos sectors econòmics catalans.
La primera conferència va tenir lloc el passat 21 de gener amb la ponència del conseller delegat de la productora Mediapro, el lleidatà Tatxo Benet. El protagonista de la segona conferència va ésser Pau Llacuna, gerent de FiraTàrrega amb la participació dels actors de la companyia madrilenya Uróc Teatro: Juan Margallo i Petra Martínez. La tercera sessió la va pronunciar l’esportista Saúl Craviotto, medalla d’or en piragüisme Pequín’08 en un acte presidit per Teresa Cunillera, Vicepresidenta primera del Congrés dels Diputats. La quarta conferència va anar a càrrec de l’empresari Julio Sorigué, president honorífic del Grup Sorigué.
 
 
 
 

19:30|.Centre Cultural Blanquerna, Madrid. C/ Alcalá, 44| ()

El dissenyador Custo Dalmau, propietari de la marca Custo Barcelona clausurarà el cicle “Lleida, la cultura de los sentidos” al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.