Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura el Centre Residencial d'Acció Educativa 'Prim' a l'Hospitalet

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura el Centre Residencial d'Acció Educativa 'Prim' a l'Hospitalet

El Departament ha invertit 976.000 euros a la construcció de l'equipament
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper dijous el Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) ‘Prim’ a l’Hospitalet de Llobregat. L’acte tindrà lloc a les 17:30 hores i acompanyaran la consellera l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; la secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez; el director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Xavier Soley; i el director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep González Cambray.
 
Els CRAE són establiments que ofereixen als i les menors un recurs al medi familiar quan aquest és inexistent, s’ha deteriorat o té greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Substitueixen temporalment la família en els casos en que l’Administració detecta una situació de desemparament en el menor i ha suspès temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares. El CRAE ‘Prim’ ofereix 18 places a menors d’entre 4 i 16 anys. El Departament ha invertit 976.000 euros en la seva construcció.

17:30|.Centre Residencial d'Acció Educativa (c. Prim, 69)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el Centre Residencial d’Acció Educativa Prim. L'acompanyarà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.