Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura a Blanes, la medalla centenària a Dolores Reina

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania lliura a Blanes, la medalla centenària a Dolores Reina

El director dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Josep Viñas, lliurarà dijous la medalla centenària a Dolores Reina que el passat 6 de gener va fer 100 anys
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas, lliurarà el proper dijous la medalla centenària a Dolores Reina, a la Residència Sant Oleguer de Blanes.
 
Dolores Reina va néixer a Sierra Yegua (Màlaga) el dia 6 de gener de 1909. Va tenir nou fills dels quals en viuen sis. Es va quedar vídua molt jove i ella sola va haver de tirar endavant la família, treballant en la confecció, com a modista i sastressa. Fa set anys que es va traslladar a Blanes on hi viuen els seus fills i filles i néts, i actualment s’està a la Residència Sant Oleguer.  
 
A l’acte de lliurament també hi assistiran els familiars, amics i companys de la residència.
 
La Medalla del Centenari és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 

11:00|.Residència Sant Oleguer (c. Arnau Gatell, 7) |Blanes (La Selva)

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas, lliurarà la medalla centenària a Dolores Reina, a la Residència Sant Oleguer de Blanes.