Sala de premsa

El president clourà, dilluns, la jornada "La formació, una sortida a la crisi" de l'Institut Gaudí de la Construcció

query_builder   20 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president clourà, dilluns, la jornada "La formació, una sortida a la crisi" de l'Institut Gaudí de la Construcció

Aquesta fundació engloba empresaris i sindicats de la construcció amb la finalitat, entre d'altres, de formar treballadors del sector
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà dilluns vinent la cloenda de la jornada sobre formació organitzada per l’Institut Gaudí de la Construcció, amb motiu del seu 20è aniversari, que se celebrarà sota el lema “La formació, una sortida a la crisi”.
 
L’acte tindrà lloc dilluns a les 13.30 hores, a l’Hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet de Llobregat, i comptarà amb la intervenció del president de l’Institut, Jordi Balaguer, i el discurs del president de la Generalitat. A la seva arribada, i de camí a l’auditori, el cap del Govern visitarà l’exposició de la mateixa institució.
 
L’Institut Gaudí de la Construcció és una fundació privada, constituïda el 1989, per totes les associacions d’empresaris i els sindicats CC.OO. i UGT de la Construcció de Catalunya amb la finalitat de formar joves i treballadors del sector a tots els nivells i de totes les especialitats, fomentant alhora la inserció laboral, l’ocupació i la seguretat en el món de la construcció.
 
L’Institut Gaudí té vuit centres de formació a Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Vic.

13:30|.Mare de Déu de Bellvitge, 3.| (Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la cloenda de la jornada sobre formació organitzada per l’Institut Gaudí de la Construcció sota el lema “La formació, una sortida a la crisi”.