Sala de premsa

El conseller d'Educació i l'alcalde de Barcelona inauguraran la nova seu corporativa del Consorci d'Educació de Barcelona

query_builder   25 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació i l'alcalde de Barcelona inauguraran la nova seu corporativa del Consorci d'Educació de Barcelona

Dijous 26 de març a les 12.00 al Consorci d'Educació de Barcelona.
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i l’alcalde Barcelona, Jordi Hereu, visitaran l’Oficina d’Atencio del Consorci d’Educació de Barcelona dijous 26 de març a les 12 hores amb motiu de la inauguració de la nova seu corporativa del Consorci d’Educació de Barcelona. Els acompanyaran la presidenta del Consorci d’Educació i secretària general d’Educació, M.Dolors Rius, i la vicepresidenta i regidora d’Educació, Montserrat Ballarín.
 
El conseller i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació després de la visita a l’Oficina d’Atenció.
 
A continuació, a les 13 h, el conseller d’Educació i l’alcalde presidiran l’acte inaugural de la seu corporativa que es celebrarà a l’auditori del Conservatori Municipal de Música (Bruc, 110-112) i durant el qual es farà la lectura del document El Consorci d’Educació de Barcelona: el nostre compromís amb l’educació de la ciutat.  

12:00|.Espai de Formació. Consorci d'Educació de Barcelona (pl. Urquinaona, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall,  i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, inauguraran la nova seu corporativa del Consorci d’Educació de Barcelona.