Sala de premsa

La directora general del Joc i d'Espectacles es reuneix amb la plataforma 'La musica es viu en viu' de Lleida

query_builder   3 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La directora general del Joc i d'Espectacles es reuneix amb la plataforma 'La musica es viu en viu' de Lleida

Demà dimecres, a les 12:30 hores a la seu dels serveis territorials del departament a Lleida
 
  • A les 12:00 hores els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió i posteriorment, a les 12:30 hores, Mercè Claramunt i Pere Blasco atendran als mitjans de comunicació en roda de premsa.
 
La directora general del Joc i d’Espectacles del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Mercè Claramunt, acompanyada del director dels serveis territorials del departament a Lleida, Pere Blasco, es reunirà, demà dimecres, 4 de març, a les 11:00 hores, amb representants de la Plataforma ‘La música es viu en viu’ de Lleida.
 
La reunió servirà per parlar de la programació de concerts en directe en bars i locals que no tenen llicència de bars musical.
 
Per part de la Plataforma assistiran a la reunió, els músics Màrius Serra i Damià Sans, gestor de la cafetera Slàvia de Les Borges Blanques, Albert Tarrats, i el gestor del bar Epap de Lleida, Josep M. Muñoz.
 
A les 12:00 hores els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió i posteriorment, a les 12:30 hores, Mercè Claramunt i Pere Blasco atendran als mitjans de comunicació en roda de premsa.
 

12:00|.Serveis Territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Lleida (c. Vallcalent,1)|Lleida (El Segrià)

La directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt, acompanyada del director dels serveis territorials del DIREP a Lleida, Pere Blasco, es reunirà amb representants de la Plataforma ‘La música es viu en viu’ de Lleida. A les 12 hores els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió i posteriorment, a les 12.30, Mercè Claramunt i Pere Blasco atendran als mitjans de comunicació.