Sala de premsa

El conseller Saura inaugura la I Jornada sobre Equitat de Gènere en els cossos de seguretat, en commemoració del Dia Internacional de les dones

query_builder   5 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura inaugura la I Jornada sobre Equitat de Gènere en els cossos de seguretat, en commemoració del Dia Internacional de les dones

Demà divendres, a les 9:30 hores al departament d'Interior
El conseller del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, i la responsable del Programa de l'equitat de gènere del Departament, Marta Martínez, inaugurarà, demà divendres, 6 de març, a les 9:30 hores, la I Jornada sobre Equitat de Gènere en commemoració del Dia Internacional de les Dones que se celebrarà el 8 de març.
 
Sota el títol "Experiències d'equitat de gènere en els cossos de seguretat", l'objectiu d'aquesta I Jornada és presentar el procés d'elaboració del I Pla d'Equitat del Departament, una experiència pionera a Catalunya, que pretén abordar l'equitat de gènere entre el personal del cos de bombers de la Generalitat i el cos dels Mossos d'Esquadra.
 
La jornada consta de tres taules rodones en què es tractaran temes diversos relacionats amb el marc legal on es mou la igualtat de gènere, les experiències europees d'equitat de gènere en l'àmbit de la seguretat i els plans d'igualtat.
 
La Jornada, que tindrà lloc de 9:30 a 15:00h a la Sala d'Actes del departament d'Interior (Diputació, 355, Barcelona), serà clausurada a les 14:00h pel secretari general del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, qui també entregarà el premi al millor cartell commemoratiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

09:30|.Departament d'Interior (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà la I Jornada sobre Equitat de Gènere en els cossos de seguretat, en commemoració del Dia Internacional de les dones. També hi asssistiran la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, i la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.