Sala de premsa

El president inaugura demà un nou Hospital sociosanitari situat al Parc Sanitari Pere Virgili

query_builder   6 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president inaugura demà un nou Hospital sociosanitari situat al Parc Sanitari Pere Virgili

 
·        El nou equipament converteix el Parc Sanitari Pere Virgili en el complex sociosanitari més gran de Catalunya
 
·        La consellera de Salut, Marina Geli, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu també assistiran a la inauguració
 
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de la consellera de Salut, Marina Geli i de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, inaugurarà demà dissabte, 7 de març, el nou Hospital sociosanitari Pere Virgili. Un equipament destinat a oferir serveis a la gent gran, que amplia la capacitat d’hospitalització del Parc Sanitari Pere Virgili en 147 llits nous. Amb el nou hospital, aquest Parc es converteix en el complex sociosanitari més gran de Catalunya.
 
L’acte d’inauguració començarà a les 12.00 hores amb una visita al nou hospital situat en l’edifici Xaloc. Durant el recorregut, el president visitarà les sales de teràpia ocupacional; la farmàcia automatitzada; la unitat d’hospitalització i la sala de Fisioteràpia. A continuació, visitarà l’exposició commemorativa de la inauguració.
 
Finalment, es procedirà als parlaments inaugurals que aniran a càrrec del president del Parc Sanitari Pere Virgili, Francesc Xavier Niño; la consellera de Salut, Marina Geli, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. El president Montilla clourà l’acte amb un discurs

12:00|.Avinguda Vallcarca, 169. |Barcelona (El Barcelonès)

Inauguració del nou hospital sociosanitari Pere Virgili