Sala de premsa

Llena visita, al Perelló, el certamen Firabril: la fira de la mel i l'oli

query_builder   3 abril 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Llena visita, al Perelló, el certamen Firabril: la fira de la mel i l'oli

Prèviament, el director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l'Ebre, Antoni Espanya, inaugurarà la Jornada d'Apicultura
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l’Ebre, Antoni Espanya, visita, diumenge, al Perelló, el certamen Firabril, la fira de la mel i de l’oli.
 
El titular del DAR arribarà a l’ajuntament d’aquesta localitat a les 12:00 hores i, posteriorment, a les 12:20 hores, es traslladarà al recinte firal per visitar el certamen.
 
Prèviament, Antoni Espanya serà l’encarregat d’inaugurar, a les 11:00 hores, la Jornada d’Apicultura que se celebra en el marc d’aquesta fira.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Visita a Firabril. Fira de la mel i de l’oli
DIA:
Diumenge, 5 d’abril de 2009
HORA:
12:00 hores
LLOC:
Ajuntament del Perelló
Carrer Lluís Companys, 2
El Perelló
 
 
3 d’abril de 2009

12:00|.Ajuntament del Perelló (c. Lluís Companys, 2)|Perelló (El Baix Ebre)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l’Ebre, Antoni Espanya, visitarà Firabril, la fira de la mel i de l’oli. Prèviament, a les 11.00 hores, Antoni Espanya inaugurarà la Jornada d’Apicultura que se celebra en el marc d’aquest certamen.