Sala de premsa

El vicepresident de la Generalitat presideix l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Radiodifusió, Televisió, Internet i Telecomunicacions

query_builder   5 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident de la Generalitat presideix l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Radiodifusió, Televisió, Internet i Telecomunicacions

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dimarts, 6 de novembre, el lliurament dels Premis Nacionals de Radiodifusió, Televisió, Internet i Telecomunicacions.
L'acte, que es farà a les 18.00 hores al Petit Palau del Palau de la Música Catalana, comptarà també amb la presència dels consellers de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, i de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras. Enguany, en la categoria de Radiodifusió s'ha distingit l'emissora RAC1; en la de Televisió, el programa de TV3 La nit al Dia, conduït per la periodista Mònica Terribas; en la d'Internet, el web d'Icat FM, i finalment, en la de Telecomunicacions, la xarxa Guifi.net. A més, la periodista Francina Boris ha rebut una menció honorífica.

18:00|.Petit Palau del Palau de la Música Catalana (entrada pel carrer Sant Francesc de Paula)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident de la Generalitat presideix l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Radiodifusió, Televisió, Internet i Telecomunicacions. A l'acte també hi assistiran el conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, i el de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras.