Sala de premsa

El secretari general de l'Esport assisteix a Pineda de Mar a l'homenatge a Francesc "Nino" Buscató

query_builder   18 març 2011 20:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de l'Esport assisteix a Pineda de Mar a l'homenatge a Francesc "Nino" Buscató

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, assistirà demà a l’homenatge que l’Ajuntament de Pineda de Mar oferirà a Francesc “Nino” Buscató amb motiu de la inauguració de la reforma del pavelló municipal de la població, que a partir d’ara portarà el nom de l’ex jugador i entrenador de bàsquet català.

L’acompanyaran, a banda de l’ex jugador, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; el Delegat del Govern de l’Estat a Catalunya, Joan Rangel; així com altres autoritats i diversos representants dels clubs que van formar part de la trajectòria esportiva de Buscató com a jugador i entrenador de bàsquet.
 
Durant l’acte, es farà una vista al pavelló i a continuació tindrà lloc l’acte d’homenatge a Francesc “Nino” Buscató, nascut a Pineda de Mar, i un referent de la història del bàsquet català després d’una dilatada carrera en entitats com el UER Pineda, FC Barcelona, Joventut de Badalona, el CB l'Hospitalet, la selecció estatal o la selecció de Catalunya.

20:00|. Pavelló Municipal (c. Barcelona, 33) |Pineda de Mar (Maresme)

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, assistirà a l’homenatge a l'exjugador i entrenador de bàsquet català Francesc “Nino” Buscató.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia