Sala de premsa

El conseller Tresserras presenta la 10a edició de Mediterrània, Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional

query_builder   18 octubre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Tresserras presenta la 10a edició de Mediterrània, Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presidirà divendres vinent, 19 d'octubre, a les 11 hores, la roda de premsa de presentació de la 10a edició de Mediterrània, Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional, que tindrà lloc a Manresa (Bages) de l'1 al 4 de novembre. La roda de premsa es farà a bord del vaixell Santa Eulàlia, amarrat al Moll de la Fusta, del Port de Barcelona. En la presentació també intervindran l'alcalde de Manresa, Josep Camprubí; el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i president del comitè executiu de la Fundació Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional, Ramon Fontdevila, i el director artístic de la Fira, Toni Xuclà. Així mateix, hi seran presents representants de les companyies que participen en la Fira. La desena edició de la Fira oferirà una mirada especial a les illes de la Mediterrània, sense deixar de ser un referent artístic de la cultura popular i tradicional catalana.

11:00|.Vaixell Santa Eulàlia. Moll de la Fusta (en cas de pluja, la presentació es farà al Museu Marítim)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presidirà la presentació de la 10a edició de Mediterrània, Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional.