Sala de premsa

El conseller Puigcercós inaugura la nova seu de l'EMD de Jesús

query_builder   3 octubre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Puigcercós inaugura la nova seu de l'EMD de Jesús

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, inaugurarà dijous, 4 d'octubre, la nova seu de l'entitat municipal descentralitzada (EMD) de Jesús (Baix Ebre).
Puigcercós estarà acompanyat del director dels Serveis Territorials de Governació a les Terres de l'Ebre, Carles Pasqual. Les obres d'adequació del primer pis de l'edifici de la Immaculada, que acollirà les oficines municipals de l'EMD, han estat subvencionades amb 306.250 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) 2006. Joan Puigcercós descobrirà la placa inaugural de la nova seu de l'EMD de Jesús a les 18 hores i a continuació tindran lloc els parlaments del president de l'EMD de Jesús, Pere Panisello, i de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. El conseller de Governació clourà l'acte inaugural i tot seguit visitarà les instal¿lacions municipals. L'atenció als mitjans de comunicació es farà després de la visita.

18:00|.EMD Jesús (pl. Pati de la Immaculada, 1)|Tortosa (El Baix Ebre)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, inaugurarà la nova seu de l'entitat municipal descentralitzada (EMD) de Jesús. L'atenció als mitjans de comunicació es farà després de la visita a les instal·lacions de la nova seu.