Sala de premsa

Més de 200 parelles del Barcelonès celebren dilluns el sopar de cloenda de les "Noces d'Or"

query_builder   16 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Més de 200 parelles del Barcelonès celebren dilluns el sopar de cloenda de les "Noces d'Or"

A l'acte, hi assistirà el director general d'Acció Cívica de la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació, Josep Maria Civis.
La majoria de les 211 parelles que celebraran dilluns, 19 de novembre, el sopar de cloenda del Programa "Noces d'Or" procedeixen de Badalona i Barcelona ciutat. Al sopar, que tindrà lloc a les 21 hores a l'hotel Aqua-Montagut de Santa Susanna (Maresme), hi assistirà el director general d'Acció Cívica de la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació, Josep Maria Civis. El Programa "Noces d'Or", organitzat pel Departament de Governació i creat l'any 1989 per la Generalitat de Catalunya, consisteix en una estada de cinc dies i quatre nits a Santa Susanna, on s'organitzen tot un conjunt d'activitats fonamentades en el fet convivencial de la parella. El Programa es basa en l'atenció a la gent gran i en la dinamització de les seves activitats i, alhora, suposa un reconeixement a les parelles que han viscut uns anys difícils de la nostra història recent i que han fet possible la construcció del nostre país amb el seu testimoni de convivència. Les activitats que es duen a terme durant els dies de l'estada estan organitzades i coordinades per un grup d'educadors de la Fundació Pere Tarrés. Al llarg de l'execució del Programa, que finalitza al desembre, hi hauran participat prop de 7.000 persones d'arreu de Catalunya, distribuïdes en diferents torns.

21:00|.Hotel Aqua-Montagut (Torrentó de Can Gelat, s/n) de Santa Susanna (Maresme)|Santa Susanna (El Maresme)

El director general d'Acció Cívica de la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació, Josep Maria Civis, assisteix al sopar de cloenda de les "Noces d'Or" que celebraran més de 200 parelles del Barcelonès