Sala de premsa

El conseller de Governació inaugura la nova escola bressol municipal de Centelles

query_builder   24 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació inaugura la nova escola bressol municipal de Centelles

La nova escola bressol El Petit Pi ha estat finançada amb 612.993 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC)
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs,  inaugurarà la nova escola bressol municipal El Petit Pi de Centelles (Osona) dissabte, 25 d’octubre, a les 12.15 hores. Les obres d’aquest centre educatiu han estat finançades amb un total de 612.993 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
Acompanyat del coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Centelles de a les 11.30 hores, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde Miquel Arisa i l’equip de govern. Tot seguit es traslladarà a la nova escola bressol, on es descobrirà la placa inaugural.
 
Després dels parlaments de la directora de la nova escola bressol El Petit Pi, Neus Codony, l’alcalde de Centelles, Miquel Arisa, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs, es farà la visita a les instal·lacions d’aquest nou centre.

12:15|.Carrer dels Casals, 3|Centelles (Osona)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la nova escola bressol municipal El Petit Pi de Centelles.