Sala de premsa

Governació i el Consell Comarcal de l'Anoia estableixen la manera d'oferir serveis d'assistència juridico-econòmica

query_builder   27 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Governació i el Consell Comarcal de l'Anoia estableixen la manera d'oferir serveis d'assistència juridico-econòmica

En una reunió que tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal de l'Anoia demà dimarts, 28 d'octubre, a les 12.00 hores, establiran el protocol per a la signatura d'un conveni
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, i el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, acorden un protocol per la signatura d’un conveni per oferir els Serveis d’Assistència Juridico-econòmica i Tècnica (SAT) als municipis de l’Anoia. En la reunió, que tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia dimarts, 28 d’octubre, a les 12 hores, hi seran presents el coordinador del Departament a la Catalunya Central, Toni Casassas, i el subdirector general d’Assistència Jurídica i Règim Local, Josep Martínez.
 
Mitjançant l’acord, el Consell Comarcal de l’Anoia garantirà l’exercici de les funcions de secretaria i de control i fiscalització reservades als funcionaris amb habilitació de caràcter estatal als municipis que hagin estat eximits de prestar per si mateixos aquest servei. També es garantirà en aquelles altres corporacions locals que circumstancialment tinguin vacants aquests llocs de treball, de manera que requereixen el suport i assessoria tècnica per part del servei de SAT d’aquest consell comarcal. El conveni serà vigent de forma prorrogada durant un període de tres anys.

12:00|.Consell Comarcal de l'Anoia (Plaça de Sant Miquel, 5)|Igualada (Anoia-Penedès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, i el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, acordaran un protocol per la signatura d’un conveni per oferir els Serveis d’Assistència Juridico-econòmica i Tècnica (SAT) als municipis de l’Anoia.