Sala de premsa

Roda de premsa a Barcelona de presentació de Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona

query_builder   2 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa a Barcelona de presentació de Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona

Demà divendres, 3 d’octubre, es farà a Barcelona la presentació del Bòlit,Centre d’Art Contemporani. Girona. La roda de premsa tindrà lloc a les 13.30 hores al Palau Marc, seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Assistiran a l’acte el secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Lluís Noguera; la tinenta d'alcalde de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Girona, Lluïsa Faxedas, i la directora del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, Rosa Pera.

El Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona és un projecte que respon a la necessitat de dotar la ciutat d’un equipament cultural arrelat en la creació i el pensament contemporanis. Comptant amb el suport compartit de l’Ajuntament de Girona i del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de Fundació Caixa Catalunya i iGuzzini, neix el 2008. El Bòlit té la voluntat d’impulsar la transmissió de coneixement a la ciutadania, mitjançant la producció i l’exhibició de projectes artístics contemporanis.

13:30|.Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Lluís Noguera, i la tinenta d'alcalde de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Girona, Lluïsa Faxedas, presenten a Barcelona el Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona. També intevindrà en l'acte la directora del Bòlit, Rosa Pera.