Sala de premsa

Nova Oficina Comarcal de Medi Ambient i Habitatge a la Cerdanya

query_builder   9 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Nova Oficina Comarcal de Medi Ambient i Habitatge a la Cerdanya

.
La directora general del Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Núria Buenaventura, juntament amb el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Joan Pous i l’alcalde de Bellver de Cerdanya, Xavier Porta, inaugurarà demà, dimecres, 10 de desembre, l’Oficina Comarcal del Departament de Medi Ambient i Habitatge a la Cerdanya on s’ubicarà el cos d’Agents Rurals (CAR).
 
Aquesta oficina s’ha construït en un terreny cedit per l’Ajuntament i està situada al carrer del Sequer 7-9 de Bellver de Cerdanya. La nova oficina comarcal, amb una inversió de 630.000 €, permetrà al cos tenir una major operativitat. Té 512 m2 construïts que es reparteixen aproximadament en 160 m2  amb sis places d’aparcament i 215 m2 per a oficines i serveis. Disposa de  recepció, sala reunions, dos despatxos, sala de treball per als agents, vestidors, servei adaptat, office, magatzem, arxiu i aparcament. El sistema de calefacció del nou edifici és mitjançant una caldera de biomassa (crema estella procedent dels boscos de la comarca), l’escalfor es distribueix per terra radiant.
 
En aquest edifici, hi ha assignats 16 membres del CAR que operen en aquesta comarca i que abans tenien l’oficina en les dependències del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

16:00|.Oficina Comarcal de Medi Ambient i Habitatge (c. del Sequer, 7-9)|Bellver de Cerdanya (La Cerdanya)

La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, inaugurarà l’Oficina Comarcal del Departament de Medi Ambient i Habitatge a la Cerdanya, on s’ubicarà el cos d’Agents Rurals.