Sala de premsa

Medi Ambient estrena nova oficina del cos d'Agents Rurals al Baix Empordà

query_builder   10 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Medi Ambient estrena nova oficina del cos d'Agents Rurals al Baix Empordà

.
La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, juntament amb el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Ricard Herrero, l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Lluís Sais, i el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Girona, Emili Santos, inaugurarà demà dijous, 11 de desembre, l’Oficina Comarcal del Departament de Medi Ambient i Habitatge al Baix Empordà on s’ubicarà el cos d’Agents Rurals (CAR).
 
Aquesta nova oficina s’ubica en una nau del polígon industrial de la Bisbal d’Empordà, situada al carrer de Ramon Serradell, 5-7. La nau, que és de lloguer, té una superfície construïda de 493 m2, els quals es reparteixen en 319 m2 per a aparcament i magatzem i 152 m2 per a oficines. Les obres d’adequació han tingut un cost aproximat de 280.000 €. L’espai disposa de recepció, sala de reunions, dos despatxos, sala de treball per als agents, vestidors, servei adaptat, office, magatzem, arxiu i aparcament. El sistema de climatització és per bomba de calor i es disposa d’aigua calenta sanitària per panells solars.
 
El Baix Empordà té assignats actualment 16 agents del CAR que operen en aquesta comarca. Abans tenien l’oficina en les dependències del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
 
El Departament de Medi Ambient i Habitatge té previst tenir locals operatius a totes les comarques de Catalunya durant el primer semestre de l’any 2009. Amb aquest objectiu, s’ha inaugurat aquesta oficina comarcal avui i recentment les de Banyoles (Pla de l’Estany), Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), Bellver de Cerdanya (Cerdanya) i Tortosa (Baix Ebre). Actualment, el CAR està format per uns 550 agents repartits pel territori.
 

17:30|.Oficina Comarcal (c. Ramon Serradell, 2. Polígon industrial de l'Aigüeta)|Bisbal d'Empordà (El Baix Empordà)

La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura,acompanyada del director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Girona, Emili Santos, inaugurarà  l’Oficina Comarcal del Departament de Medi Ambient i Habitatge al Baix Empordà, on s’ubicarà el cos d’Agents Rurals.