Sala de premsa

El director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura el Pont de Sant Miquel de Vespella de Gaià

query_builder   19 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura el Pont de Sant Miquel de Vespella de Gaià

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 97.724 euros
El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugurarà les obres de construcció del Pont de Sant Miquel a Vespella de Gaià (Tarragonès), dissabte 20 de desembre, a les 13 hores.
 
Abans de la inauguració, el director dels Serveis Territorials, Francesc Tarragona, serà rebut per l’alcalde de Vespella de Gaià, Daniel Cid, i altres membres de la corporació local.
 
La construcció del Pont de Sant Miquel permet circular sense problemes i connecta el municipi amb el nucli urbà de Sant Miquel, on fins ara, per accedir-hi, s’havia de travessar el torrent de l’Olivereta per la llera, amb especial dificultat els dies de pluja.
 
El pont té una amplada de sis metres més una vorera a cada costat d’un metre, amb les corresponents baranes de protecció. Les obres de construcció del pont han tingut un pressupost de 219.838 euros. El Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha aportat una subvenció de 97.724 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

13:00|.Pont de Sant Miquel, nucli urbà de Sant Miquel, Vespella de Gaià|Vespella de Gaià (El Tarragonès)

El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugurarà les obres de construcció del Pont de Sant Miquel a Vespella de Gaià.