Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la plantada d'arbres al "bosc dels nadons" de Calaf

query_builder   4 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la plantada d'arbres al "bosc dels nadons" de Calaf

Visitarà l'Ajuntament de Calaf, on signarà el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcaldessa del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participarà, diumenge, 6 d’abril, a Calaf (Anoia), a les 11.30 hores, en la plantada d’alzines que es fa en el marc del projecte “Arrela’t a Calaf”. Aquesta iniciativa, posada en marxa el gener del 2006 per l’ajuntament del municipi, vol donar la nouvinguda als nadons nascuts l’any anterior i els regala una alzina petita perquè la cuidin els primers mesos de l’any fins que pugui ser trasplantada al popularment conegut com el “bosc dels nadons”. Al costat de cada arbre, que es planten en el pati del convent de Sant Francesc, s’hi col·loca una placa amb el nom i la data de naixement de cada nadó.
 
Prèviament, a les 10.30 hores, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Calaf, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcaldessa Maria Antònia Trullàs.

11:30|.Convent de Sant Francesc. Camí del Rentador|Calaf (Anoia-Catalunya Central)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participarà en la plantada d’alzines que es fa en el marc del projecte “Arrela’t a Calaf”. Prèviament, a les 10.30 hores, el conseller visitarà l’Ajuntament de Calaf, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcaldessa Maria Antònia Trullàs.