Sala de premsa

Presentació d'ACC1Ó a les empreses de Reus

query_builder   7 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació d'ACC1Ó a les empreses de Reus

ACC1Ó, fruït de la integració del CIDEM i COPCA, es presentarà a Reus dintre del cicle de jornades que la nova entitat està realitzant arreu de Catalunya amb l'objectiu d'apropar a les empreses de la zona els instruments de suport a l'empresa.
ACC1Ó, l’agència constituïda de la integració de CIDEM i COPCA es presentarà demà dimarts 8 d’abril a Reus. La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus acollirà demà una de les sessions que la nova entitat ACC1Ó, fruït de la integració de CIDEM i COPCA, realitzarà durant el mes d’abril al llarg del territori català amb l’objectiu d’apropar als empresaris els instruments de suport a l’empresa per l’any 2008.
 
La jornada serà inaugurada pel director dels Serveis Territorials del DIUE a Tarragona, Àngel Xifré, acompanyat del president de la Cambra, Isaac Sanromà.
 
La sessió, a càrrec de la delegada d’ACC1Ó a Tarragona i Terres de l’Ebre, Mònica Boquera, i de la consultora d’Orientació i Assessorament d’ACC1Ó, Clara Porta, donarà a conèixer als empresaris de Reus els principals serveis d’inversió, creixement empresarial, innovació i internacionalització que gestiona la nova entitat, així com els nous canals establerts per facilitar i agilitzar l’accés de les empreses catalanes a aquests serveis.
 
Per més informació contactar amb Cristina Febrer (cfebrer@cidem.gencat.net) 93 476 72 13
 

09:30|.Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus (C/ Bolule, 2. Reus)|Reus (El Baix Camp)

Presentació d’ACC1Ó a les empreses de Reus