Sala de premsa

Sorteig de 4 habitatges amb protecció oficial a la Seu d'Urgell i d'un a Ponts

query_builder   26 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Sorteig de 4 habitatges amb protecció oficial a la Seu d'Urgell i d'un a Ponts

.
L’empresa pública Adigsa sorteja demà divendres, 27 de juny, quatre habitatges de lloguer per a joves a la Seu d’Urgell (l’Alt Urgell) i un pis de compra a Ponts (la Noguera). Assistiran al sorteig el director del Servei Territorial d’Adigsa a Lleida, Lluís Claverol, i els alcaldes dels respectius municipis: Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell, i Jaume Garcia, alcalde de Ponts.  
 
Els pisos de la Seu d’Urgell es troben ubicats al carrer dels Estudis de Castellciutat, 3, a la plaça del Carme, 1, i al carrer de la Palma, 4. Per accedir a aquests quatre pisos, s’han presentat un total de 16 sol·licituds, de les quals 6 han estat admeses i 10 s’han exclòs per no complir els requisits. Els pisos que se sortejaran demà tenen entre 34 i 58 m2, amb 1 i 3 dormitoris, i pagaran un lloguer d’entre 150 i 230 euros mensuals, segons les característiques de l’habitatge.
 
El pis de Ponts, que s’adjudicarà en règim de compra, es troba situat a l’avinguda de l’Esport, 14, i té una superfície de 72 m2, tres dormitoris i una plaça d’aparcament vinculada. El preu d’aquest habitatge és d’uns 85.000 euros. Per accedir a aquest pis s’han presentat un total de 16 sol·licituds, de les quals 4 han estat admeses i 12 s’han exclòs per no complir els requisits.
 
10 h 
Ajuntament de Ponts
Pl. del Planell, 5, de Ponts
13 h
Ajuntament de la Seu d’Urgell
Pl. dels Oms, s/n, de la Seu d’Urgell

10:00|.Ajuntament de Ponts. Pl. del Planell, 5|Ponts (La Noguera)

Sorteig de 4 habitatges amb protecció oficial a la Seu d’Urgell i d’un a Ponts