Sala de premsa

Presentació del Catàleg de flora amenaçada de Catalunya

query_builder   2 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Catàleg de flora amenaçada de Catalunya

.
La directora general de Medi Natural, Núria Buenaventura, el cap del Servei de Protecció de Fauna, Flora i Animals de Companyia, Jordi Ruiz, i la tècnica de Flora de la Direcció General del Medi Natural, Núria Gázquez, presentaran demà dimarts, 3 de juny, a les 18 hores, el Catàleg de flora amenaçada de Catalunya, en el qual el Departament de Medi Ambient i Habitatge treballa de fa anys i que servirà com a eina de gestió de la flora a tot el territori. La presentació es farà en el marc de les Primeres Jornades Catalanes de Conservació de Flora, organitzades pel Departament de Medi Ambient i Habitatge, la Universitat de Barcelona i la Fundació Carl Faust –Jardí Marimurtra-.
 
Aquest Catàleg es troba en la fase final de tramitació i pendent de publicació pròximament. S’hi inclouen dues categories d’amenaça: En perill d’extinció i Vulnerable. En total, hi ha 59 espècies En perill i 123 espècies Vulnerables. La nova catalogació implica un salt quantitatiu important, ja que amb l’anterior legislació només hi havia protegides a tot el territori català 5 espècies.
 

18:00|.Hotel Blau Cel (Av. Vila de Madrid, 27)|Blanes (La Selva)

La directora general de Medi Natural, Núria Buenaventura; el cap del Servei de Protecció de Fauna, Flora i Animals de Companyia, Jordi Ruiz, i la tècnica de Flora de la Direcció General del Medi Natural, Núria Gázquez, presentaran el Catàleg de flora amenaçada de Catalunya.