Sala de premsa

Inauguració del radar meteorològic de Tivissa-Llaberia

query_builder   2 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració del radar meteorològic de Tivissa-Llaberia

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, visitarà demà passat dijous, 4 de setembre, a les 10.45 h, les instal·lacions del nou radar del Servei Meteorològic de Catalunya a la serra de Llaberia (Ribera d’Ebre). Acompanyaran el conseller, l’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí; el delegat del Govern a les Terres d’Ebre, Lluís Salvadó; el director del Servei Meteorològic de Catalunya, David Rodríguez; i el director dels Serveis Territorials del departament a les Terres d’Ebre, Víctor Gimeno. En acabar la visita, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.
 
Els mitjans que vulguin visitar les instal·lacions del radar han de confirmar la seva assistència al telèfon 93 444 51 30. El lloc de trobada és la plaça de Llaberia, a les 10 h, des d’on se’ls traslladarà amb vehicles tot terreny fins al radar.
 
Al migdia, el conseller realitzarà els parlaments institucionals i assistirà a la presentació d’un audiovisual sobre la Xarxa de Radars de Catalunya al Casal Cultural de Tivissa (C. Portell, 6).
 
A la tarda, el conseller inaugurarà a Gandesa l’Oficina Comarcal de la Terra Alta del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

12:15|.Casal Cultural de Tivissa (C. Portell, 6).|Tivissa (La Ribera d'Ebre)

Inauguració del radar meteorològic de Tivissa-Llaberia. Parlaments institucionals i presentació d’un audiovisual sobre la Xarxa de Radars de Catalunya.