Sala de premsa

El president de la Generalitat inaugurarà demà, dissabte, les noves instal·lacions de l'empresa Tadesan, a la Vall d'en Bas

query_builder   27 abril 2012 09:56

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat inaugurarà demà, dissabte, les noves instal·lacions de l'empresa Tadesan, a la Vall d'en Bas

 
·        Aquesta companyia, líder en injecció de peces tècniques de plàstic i exportadora a 12 països del món, ha ampliat la seva superfície fins als 10.000 metres quadrats  
 
·        L’acte s’emmarca en la visita que Artur Mas farà durant tot el dia a la Garrotxa i el Gironès i que el portarà també a visitar la fàbrica Embotits Monter, a les Planes d’Hostoles, i a inaugurar el nou Ajuntament de Sant Martí de Llémena
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, es desplaçarà demà dissabte, 28 d’abril, a les comarques de la Garrotxa i el Gironès on té previst inaugurar les noves instal·lacions de l’empresa Tadesan, al municipi de la Vall d’en Bas; visitar les obres d’ampliació de la factoria d’Embotits Monter, a les Planes d’Hostoles, i presidir la inauguració del nou Ajuntament de Sant Martí de Llémena i la posterior reunió del Consell d’alcaldes del Gironès.
 
Artur Mas iniciarà la seva visita a la comarca de la Garrotxa a les 11.00 del matí, amb la inauguració de les noves instal·lacions de l’empresa Tadesan. El cap de l’Executiu descobrirà la placa commemorativa de l’acte i farà un recorregut per la fàbrica, acompanyat del delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; de l’alcalde de la Vall d’en Bas, Miquel Calm, i del president de Tadesan, Francesc Sancho. Un cop finalitzada la visita tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec del president de l’empresa; de l’alcalde del municipi i del president Mas.
 
Tadesan, creada el 1990, és una empresa líder en el sector de la injecció de peces tècniques de plàstic. Amb les seves noves instal·lacions, la fàbrica passa d’una superfície de 3.000 metres quadrats a 10.000 metres quadrats. Actualment exporta a 12 països del món i l’any 2011 la seva facturació va ser de 8.833 milions d’euros.
 
A les 12.30 hores, el president de la Generalitat arribarà a les Planes d’Hostoles (Garrotxa) on farà una visita institucional a l’Ajuntament del municipi. Artur Mas serà rebut per l’alcalde, Eduard Llorà i per la resta de membres del consistori i representants d’associacions i entitats de la localitat. El president Mas signarà el Llibre d’Honor del consistori i adreçarà unes breus paraules els assistents.
 
Tot seguit, el cap del Govern anirà a l’empresa Embotits Monter, ubicada al terme municipal de les Planes d’Hostoles (13.00 hores). Serà rebut pel president del Grup Cañigueral, al qual pertany Embotits Monter, Joan Cañigueral, i altres representants de l’empresa. Després d’una  breu reunió, el president farà una visita a la planta de producció de la fàbrica que està ampliant les seves instal·lacions.
 
Embutidos Monter és una empresa familiar catalana, líder en la producció d’embotits curats. La companyia produeix actualment 17.000 tones anuals, la qual cosa la situa entre els principals productors d’embotits d’Espanya, encapçalant la producció i venda dels productes de gall d’indi curat, amb un 85% de quota de mercat.
 
 
Sant Martí de Llémena i Consell d’alcaldes
 
La visita del president per comarques gironines continuarà a la tarda, a les 17.00 hores, amb la inauguració del nou ajuntament de Sant Martí de Llémena (Gironès) i la Plaça de Sant Martí d’aquest municipi. El cap de l’Executiu farà una visita a les noves dependències municipals, acompanyat de l’alcalde de la localitat i president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, i del director general d’Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joan Cañada.
 
Un cop signat el Llibre d’Honor, hi haurà els parlaments inaugurals. Hi intervindran l’alcalde i el president Mas.
 
Posteriorment, Artur Mas anirà a Llorà, al terme municipal de Sant Martí de Llémena, on presidirà un Consell d’alcaldes del Gironès. Aquesta reunió tindrà lloc  a les 18.00 hores, als apartaments rurals El Nus de Pedra (Aquest Consell serà a porta tancada però es podran prendre imatges a l’inici). Els Consells d’alcaldes tenen per funció informar sobre els projectes i les propostes d’interès dels municipis.
 
11.00 | Visita del president a les comarques de la Garrotxa i el Gironès

El president de la Generalitat, Artur Mas, es desplaçarà a les comarques de la Garrotxa i el Gironès on té previst inaugurar les noves instal·lacions de l’empresa Tadesan, al municipi de la Vall d’en Bas; visitar les obres d’ampliació de la factoria d’Embotits Monter, a les Planes d’Hostoles, i presidir la inauguració del nou Ajuntament de Sant Martí de Llémena i la posterior reunió del Consell d’alcaldes del Gironès. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.

 • 11:00|El president inaugura l'empresa Tadesan.Empresa Tadesan (ctra. de Vic, 9)|La Vall d'en Bas (Garrotxa)

  El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà les noves instal·lacions de l’empresa Tadesan. El cap de l’Executiu descobrirà la placa commemorativa de l’acte i farà un recorregut per la fàbrica acompanyat de l’alcalde de la Vall d’en Bas, Miquel Calm, i del president de Tadesan, Francesc Sancho. Un cop finalitzada la visita tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec del president de l’empresa; de l’alcalde del municipi i del president Mas.

 • 12:30|El president visita l'Ajuntament de les Planes d'Hostoles.Ajuntament (c. Reverend Ramon Costa, 1)|Les Planes d'Hostoles (Garrotxa)

  El president Mas farà una visita institucional a l’Ajuntament de les Planes d'Hostoles. Artur Mas serà rebut per l’alcalde, Eduard Llorà i per la resta de membres del consistori i representants d’associacions i entitats de la localitat. El cap de l'Executiu signarà el Llibre d’Honor del consistori i adreçarà unes breus paraules als assistents.

 • 13:00|El president visita l'empresa Embotits Moner .Embotits Moner (Paratge de la Farga, s/n)|Les Planes d'Hostoles (Garrotxa)

  El president de la Generalitat visitarà les obres d'ampliació de l'empresa Embotits Moner. A la seva arribada, serà rebut pel president del Grup Cañigueral, al qual pertany Embotits Monter, Joan Cañigueral, i altres representants de l’empresa. Després d’una  breu reunió, el president farà una visita a la planta de producció de la fàbrica que està ampliant les seves instal·lacions.

 • 17:00|El president inaugura l'Ajuntament de Sant Martí de Llémena.Plaça de Sant Martí|Sant Martí de Llémena (Gironès)

  El cap de l'Executiu inaugurarà el nou ajuntament de Sant Martí de Llémena (Gironès) i la Plaça de Sant Martí d’aquest municipi. El president farà una visita a les noves dependències municipals, acompanyat de l’alcalde de la localitat i president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, i del director general d’Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joan Cañada. Un cop signat el Llibre d’Honor, hi haurà els parlaments inaugurals. Hi intervindran l’alcalde i el president Mas.

 • 18:00|El president es reuneix amb el Consell d'alcaldes del Gironès.Apartaments rurals El Nus de Pedra. Llorà|Sant Martí de Llémena (Gironès)

  El president Mas presidirà uan reunió del Consell d’alcaldes del Gironès. (Aquesta reunió serà a porta tancada però es podran prendre imatges a l’inici).