Sala de premsa

La màgia de Wimoweh arriba a Sant Feliu de Llobregat , en una gira promoguda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

query_builder   30 gener 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La màgia de Wimoweh arriba a Sant Feliu de Llobregat , en una gira promoguda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

L’espectacle musical Wimoweh comença aquest diumenge, 1 de febrer, a l’Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, la seva gira del primer semestre de 2009, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Wimoweh, produït per l’Auditori de Barcelona, farà gaudir grans i petits a 10 municipis d’arreu del territori.
 
Es tracta d’un viatge sonor amb vuit cantants per diferents indrets i moments, amb diverses formes de cantar, des de la música africana fins al cant gregorià, passant per un coral de Bach, òpera i cançons populars catalanes i d’arreu del món. Són formes de sentir, comunicar i viure. Dirigit per Jordi Vallespí i Francesc Pagès, el concert permet descobrir les diferents possibilitats que té la veu.
 
Emmarcada dins del projecte Arts Escèniques en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les a tots els públics d’arreu de Catalunya.

12:00|.Auditori del Palau Falguera. Falguera, 6|Sant Feliu de Llobregat (El Baix Llobregat)

Inici de la gira Wimoweh