Sala de premsa

Presentació del Registre de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona i la nova Xarxa d'Oficines de l'Habitatge

query_builder   18 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Registre de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona i la nova Xarxa d'Oficines de l'Habitatge

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, presenten demà dijous, 19 de febrer, a les 11.30 hores, el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona, el primer d’aquestes característiques a Catalunya. El Registre té com a finalitat principal facilitar els procediments per a l’adjudicació i transmissió del parc d’habitatge protegit a la ciutat.
 
El Registre es conforma com un inventari públic informatitzat on podran inscriure’s totes aquelles persones que reuneixin els requisits per accedir a un habitatge amb protecció oficial a la ciutat de Barcelona.
 
Aquesta nova eina serà gestionada pel Consorci de l’Habitatge, òrgan format per la Generalitat i l’Ajuntament, que s’encarrega de desplegar les polítiques d’habitatge a la ciutat.
 
En aquest acte també s’explicarà que la Xarxa d’Oficines de l’Habitatge, sota el concepte de ‘finestreta única’, ja dóna servei als 10 districtes de la ciutat. 

11:30|.Oficina de l'Habitatge de Nou Barris (c. del Doctor Pi i Molist, 133)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presentarà el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona i la nova Xarxa d’Oficines de l’Habitatge.