Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, posa la primera pedra del local polivalent de Sant Guim de la Plana

query_builder   19 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, posa la primera pedra del local polivalent de Sant Guim de la Plana

El Departament de Governació i Administracions Públiques subvencionarà l'obra amb 461.000 euros
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, posarà la primera pedra del local polivalent de Sant Guim de la Plana (Segarra), divendres 20 de març, a les 11.45 hores. A l’acte, hi assistiran les autoritats locals encapçalades per l’alcalde, Josep Llobet; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol. Tot seguit, a les 12.15 hores, s’atendrà els mitjans de comunicació.
 
El Departament de Governació i Administracions Públiques finançarà aquesta obra amb 461.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
Abans, a les 9.30 hores, el secretari general Jaume Oliveras, el president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva, i el director dels Serveis Territorials a Lleida, Tomàs Pujol, visitaran Tarroja de Segarra, on parlaran amb l’alcaldessa, Maria Lourdes Castellana, dels futurs projectes que rebran finançament del departament.
 
Després, a les 12.45 h, es traslladaran a Massoteres, on seran rebuts per l’alcalde, Miquel Àngel Marina, i la resta de membres del consistori. A Massoteres, visitaran l’edifici que l’Ajuntament ha adquirit per a ús del local social, amb una  inversió del departament de 42.891 euros.

11:45|.Local polivalent (c. d'Arrabal, s/n)|Sant Guim de la Plana (La Segarra)

El secretari general del Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, posarà la primera pedra del local polivalent de Sant Guim de la Plana.