Sala de premsa

L'Arts Santa Mònica i el Mercat de les Flors presenten la instal·lació "Refugi" de la companyia Mal Pelo

query_builder   3 abril 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Arts Santa Mònica i el Mercat de les Flors presenten la instal·lació "Refugi" de la companyia Mal Pelo

L’Arts Santa Mònica i el Mercat de les Flors - Dansa i Arts en Moviment presentaran dilluns vinent, 6 d’abril, a les 12 hores, la instal·lació Refugi, a càrrec de la companyia Mal Pelo, en el marc del seu projecte Swimming Horses. La instal·lació serà inaugurada pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, dimarts, 7 d’abril, a les 19 hores, i es podrà visitar fins al pròxim 7 de juny.
 
En la presentació intervindran María Muñoz i Pep Ramis, de la companyia Mal Pelo; el director del Mercat de les Flors, Francesc Casadesús; el director de l’Arts Santa Mònica, Vicenç Altaió, i Manel Guerrero, de l’àrea d’Arts. Durant la presentació es farà una visita per la instal·lació de la mà dels seus creadors.
 
En aquest projecte, produït per la companyia mal Pelo, l’Arts Santa Mònica del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i el Mercat de les Flors – Dansa i Arts en Moviment, hi col·laboren L’animal a l’esquena – Cos de Creació i Pensament, Bòlit – Centre d’Art Contemporani de Girona i l’Espai Mallorca.

12:00|.Arts Santa Mònica. Rambla de Santa Mònica, 7|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació de la instal·lació Refugi, de la companyia Mal Pelo