Sala de premsa

Lliurament de pisos amb protecció oficial al barri d'Arraona, de Sabadell

Formen part de la remodelació que s'està fent al barri

query_builder   16 juliol 2012 13:18

settings_input_antenna Convocatòria

Lliurament de pisos amb protecció oficial al barri d'Arraona, de Sabadell

Formen part de la remodelació que s'està fent al barri

El delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Salvador Jorba, el secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, i la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell, Marta Farrés, lliuraran demà dimarts, 17 de juliol, a les 18 hores, les claus de pisos amb protecció oficial del barri d’Arraona de Sabadell (Vallès Occidental). Assistirà també a l’acte el president de l’Associació de Veïns Arraona-Merinals-Can Gambús, Julio Regalado.
 
Abans del lliurament, a les 17:30 h, està previst visitar un pis mostra (C. Fuerteventura, 62, bloc 9, 1r 2a) i atendre els mitjans de comunicació.

1  

Fitxers adjunts

CV LLIURAMENT PISOS SABADELL

CV LLIURAMENT PISOS SABADELL
PDF | 210

18:00|Lliurament de pisos amb protecció oficial al barri d'Arraona de Sabadell.Centre Cívic Arraona-Merinals (pl. de l'Amor, 2)|Sabadell (Vallès Occidental)

El delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba; el secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, i la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell, Marta Farrés, lliuraran les claus de pisos amb protecció oficial del barri d’Arraona de Sabadell (Vallès Occidental). Abans del lliurament, a les 17.30 h, està previst visitar un pis mostra (c. Fuerteventura, 62, bloc 9, 1r 2a) i atendre els mitjans de comunicació.