Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania contribueix al finançament del bus adaptat d'Acudam

query_builder   16 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania contribueix al finançament del bus adaptat d'Acudam

El director dels Serveis Territorials de Lleida, Carles Vega, assistirà a la presentació del nou vehicle de transport adaptat
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, assistirà aquest divendres a la presentació del nou bus adaptat de l’Associació Comarcal Urgell d’Ajuda al Minusvàlid (Acudam). El Departament ha contribuït al finançament del nou vehicle amb una subvenció de 15.000 euros. També han atorgat ajudes la Diputació de Lleida i la Fundació “la Caixa”.
 
El vehicle, que té una capacitat de 58 places, s’utilitzarà sobretot per transportar els usuaris als centres de treball de l’entitat.
 
Acudam és una entitat privada sense ànim de lucre creada el 1975 amb l’objectiu d’atendre les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Pla d’Urgell. Entre d’altres serveis, Acudam gestiona un centre especial de treball, un centre ocupacional i una llar residència.    
 
A més del director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, a la presentació també hi assistirà l’alcalde de Vila-sana i conseller comarcal, Joan Ramon Sangrà i l’alcaldessa de Mollerussa, Teresa Ginestà.  

11:00|.ACUDAM. C. Clot Redó, 6|Vila-sana (El Pla d'Urgell)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, assisteix a la presentació del nou vehicle de transport adaptat d’Acudam