Sala de premsa

Acte d'obertura de l'Any Espriu 2013

query_builder   18 gener 2013 10:24

settings_input_antenna Convocatòria

Acte d'obertura de l'Any Espriu 2013

  • Es farà el 23 de gener a les 19.30 hores al Palau de la Música Catalana
  • Els mitjans de comunicació interessats a assistir a l’acte hauran d’acreditar-se prèviament a premsa.cultura@gencat.cat
Dimecres vinent, 23 de gener, a les 19.30 hores, tindrà lloc al Palau de la Música Catalana l’acte d’obertura de l’Any Espriu 2013. Organitzat pel Departament de Cultura, es tracta d’un espectacle teatral, musical i poètic basat en la vida, l’obra i la figura de Salvador Espriu, amb direcció artística a càrrec de Xavier Albertí.
 
Hi participaran:
 
  • Glossa a càrrec de Miquel de Palol
  • Poetes: Manuel Forcano, Josep Pedrals, Josep M. Sala-Valldaura i Jordi Vintró
  • Actors i actrius: Carme Sansa, Fina Rius, Mercè Arànega, Màrcia Cisteró, Chantal Aimée, Enric Majó, Jordi Boixaderas, Josep M. Pou, Pep Tosar i Pere Arquillué
  • Músics: Sílvia Pérez Cruz, Toti Soler, Marisa Martins, Mac McClure i Cor del Gran Teatre del Liceu
 
 
L’acte és obert als sectors culturals i a tots els ciutadans. Es podran obtenir entrades a través de diversos mitjans de comunicació, mitjançant la publicació de vals bescanviables per dues entrades o bé per sorteig.
 
 
Acreditació periodistes
 
Els mitjans de comunicació interessats en assistir a l’acte hauran d’acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament de Cultura, abans del dia 22 de gener a les 12h del migdia. Cal enviar un e-mail amb nom, DNI i mitjà a premsa.cultura@gencat.cat.