Sala de premsa

Jornada de prevenció d'incendis forestals a Molins de Rei

query_builder   25 gener 2013 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Jornada de prevenció d'incendis forestals a Molins de Rei

 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural col·labora amb les Associacions de Defensa Forestal del Baix Llobregat en unes pràctiques amb foc a la carretera de Vallvidrera
 
El servei de prevenció d’incendis forestals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) participa demà en un simulacre d’incendi forestal organitzat per l’Associació de Defensa Forestal (ADF) de Puigmadrona-Olorda i la Federació d’Associacions de Defensa Forestal del Baix Llobregat.
 
Aquesta jornada, consistirà en una crema controlada que durà a terme el Servei de Prevenció d’incendis en un solar a les afores de Molins de Rei, a la falda del parc de Collserola, seguit de la mobilització de les ADF del Baix Llobregat per controlar i  extingir  la crema.
 
Executant aquests exercicis a l’hivern, s’aconsegueix que les ADF estiguin més ben preparades i puguin encarar la propera campanya d’estiu amb majors garanties d’èxit en la seva tasca voluntària de prevenció i extinció d’incendis forestals.
 
La jornada comptarà amb l’assistència del director general de Medi Natural i Biodiversitat, Josep Escorihuela, i de l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz.
 
Lloc: Circuit de motos El Terral. Carretera de Vallvidrera, Molins de Rei. Principi de la Carretera BV-1468
Hora: 10:30h
 

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa.

Comunicat de premsa.
PDF | 691