Sala de premsa

El director del Servei Català de Trànsit inaugura les V Jornades ITS a Catalunya

query_builder   5 març 2013 12:28

settings_input_antenna Convocatòria

El director del Servei Català de Trànsit inaugura les V Jornades ITS a Catalunya

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Josep Isern, inaugurarà demà, 6 de març, a les 09.30 h, les V Jornades ITS (Sistemes Intel·ligents de Transports) a Catalunya. En l’acte també hi participarà el director general de Carreteres del departament de Territori i Sostenibilitat, Xavier Flores.
 
Les V Jornades ITS a Catalunya, impulsades pel SCT i organitzades per ITS Espanya, tindran lloc els dies 6 i 7 de març a l’hotel Barceló Sants de Barcelona. En el simposi hi intervindran membres de l’administració pública i dels sectors empresarial i universitari amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament i l’aplicació de Sistemes Intel·ligents de Transport (ITS) a Catalunya.
 
També dimecres 6 març, en el marc de les jornades, el responsable de Gestió del Trànsit de l’SCT, Lluís Serrano, farà una ponència sobre el repte de millorar la informació en temps real del trànsit a través de noves fonts.
 
 
TEMA: INAUGURACIÓ V JORNADES ITS CATALUNYA
DIA: DiMECRES, 6 DE MARÇ DE 2013
HORA: 09.30 h
LLOC: HOTEL BARCELÓ SANTS (PLAÇA DELS PAÏSOS CATALANS, S/N), BARCELONA.
 

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria en pdf

Convocatòria en pdf
PDF | 57

09:30|El director del Servei Català de Trànsit inaugura les V Jornades ITS a Catalunya.Hotel Barceló Sants (pl. dels Països Catalans, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Josep Isern, inaugurarà les V Jornades ITS (Sistemes Intel·ligents de Transports) a Catalunya.