Sala de premsa

Boi Ruiz i Xavier Trias visiten el Centre d'Atenció Pediàtrica Integral (CAPI) Barcelona Esquerra

query_builder   16 abril 2013 12:38

settings_input_antenna Convocatòria

Boi Ruiz i Xavier Trias visiten el Centre d'Atenció Pediàtrica Integral (CAPI) Barcelona Esquerra

El conseller de Salut, Boi Ruiz, i l’ alcalde de Barcelona, Xavier Trias, visitaran demà, dimecres 17 d’abril, a les 12,30 hores, el Centre d’Atenció Pediàtrica Integral (CAPI) Barcelona Esquerra, situat al Carrer Numància, 7.
 
El CAPI Barcelona Esquerra és un centre innovador que ofereix una atenció pediàtrica integral que inclou atenció primària pediàtrica, atenció urgent de baixa complexitat de 8 a 22 hores els 365 dies de l’any.
 
 El centre es va posar en marxa el passat 1 de juliol del 2012 i  anirà incorporant especialitats pediàtriques com ara immunoal·lergologia, endocrinologia, oftalmologia, cardiologia i nefrologia, entre d’altres, gràcies al treball coordinat amb l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquest nou model d’atenció suposarà una millora de l’accessibilitat i de la capacitat de resolució de l’atenció pediàtrica.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Visita al CAPI Barcelona Esquerra
DIA:
Dimecres 17 d’abril a les
HORA:
12.30 hores
LLOC:
Carrer Numància 7
Barcelona
 
 
 
 
 

12:30|Centre d'atenció pediàtrica integral Barcelona esquerra.Centre d'atenció pediàtrica integral (c. Numància, 7-13)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, visitarà el Centre d'atenció pediàtrica integral Barcelona esquerra. L'acompanyarà el gerent de la Regió Sanitària de Barcelona, Enric Agustí.