Sala de premsa

Presentació del projecte de Boliche Cinemes

query_builder   10 maig 2013 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del projecte de Boliche Cinemes

Dilluns vinent, 13 de maig, tindrà lloc la presentació del projecte i de les línies de programació de Boliche Cinemes, que reobrirà les seves portes aquest mes de maig amb un projecte cinematogràfic, cultural i independent. A la roda de premsa es donarà a conèixer la seva aposta per una cartellera permanent en versió original i subtitulada en català, així com les activitats programades al nou espai cultural.
 
A la roda de premsa, que tindrà lloc a les 12.30 hores, hi intervindran els responsables del projecte, Rafael Dalmau i Alfons Mas; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el director de Promoció dels Sectors Culturals de l'ICUB, Llucià Homs, i un representant de l'Acadèmia del Cinema Català.
 
La convocatòria inclourà la visita a les quatres sales de projecció remodelades i a la resta de les instal·lacions del nou cinema de la Diagonal.

12:30|Mascarell presenta el projecte de Boliche Cinemes.Cinemes Boliche (av. Diagonal, 508-510)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, intervindrà en la roda de premsa de presentació del projecte de Boliche Cinemes. També hi participaran els responsables del projecte, Rafael Dalmau i Alfons Mas; el director de Promoció dels Sectors Culturals de l'ICUB, Llucià Homs, i un representant de l'Acadèmia del Cinema Català.