Sala de premsa

Miquel Molins inaugura una jornada de debat científic sobre les estratègies de lluita contra les pedregades

query_builder   16 setembre 2013 16:11

settings_input_antenna Convocatòria

Miquel Molins inaugura una jornada de debat científic sobre les estratègies de lluita contra les pedregades

 
 
El director general d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Miquel Molins, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Jaume Fabà, inaugurarà demà dimarts, 17 de setembre, a les 9:30 hores, la jornada ‘Anàlisi d'estratègies de lluita en la protecció dels cultius contra les pedregades, que se celebrarà a l’Aula Magna de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de Lleida.
 
Aquesta jornada ha estat organitzada pel DAAM amb l’objectiu d’analitzar i debatre tots els elements i alternatives de què actualment disposa el sector per a fer front a una de les inclemències meteorològiques que més afecta la collita de fruita i altres cultius a Catalunya: les pedregades o calamarsades.
 
 

09:30|Jornada de debat científic sobre les estratègies de lluita contra les pedregades.Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) (av. Alcalde Rovira Roure, 191)|Lleida (Segrià)

El director general d’Agricultura i Ramaderia, Miquel Molins, inaugurarà la jornada "Anàlisi d'estratègies de lluita en la protecció dels cultius contra les pedregades".