Direcció General de Comunicació

Nomenaments del Govern

Nomenaments del Govern

query_builder   8 març 2011 16:27

event_note Nota de premsa

Nomenaments del Govern

El Govern ha aprovat diversos nomenaments. Són els següents:

Departament d'Economia i Coneixement
• Ivan Planas Miret, director general de Promoció Econòmica
• Salvador Estapé Triay, director general d'Anàlisi i Política Econòmica
• Isabel de Diego i Levy-Picard, directora del Programa de finançaments estructurals del Departament d'Economia i Coneixement
 
Currículums

DEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT

Ivan Planas Miret, director general de Promoció Econòmica
Nascut a Castellbisbal l'any 1974.
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona. Màster en Economia Pública per la Universitat de York al Regne Unit, diplomat en Gestió Hospitalària de l'Hospital Clínic de Barcelona i la Suficiència Investigadora del doctorat en Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona (UB). També és graduat del curs d'Executius Advanced Health Leadership Forum conjunt entre la Universitat de Califòrnia a Berkeley, i la Universitat Pompeu Fabra.
Ha estat assessor sectorial en matèria econòmica del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, investigador del Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES) de l'UPF i administrador del mateix centre.
Ha participat en diferents projectes europeus de recerca en l'àmbit de l'economia pública i l'avaluació de polítiques públiques i és autor de diferents articles i publicacions en la mateixa matèria.
En l'àmbit de la representació institucional, ha estat president de la Comissió Executiva del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut, vocal del Consell Rector del Consorci Parc de Salut Mar, del Consell d'Administració del Servei d'Emergències Mèdiques, de la junta de Patronat de l'Hospital Clínic de Barcelona, i de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. També ha estat vocal del Consell d'Administració del Consorci Hospitalari de Catalunya, membre del Consell Consultiu de la Unió Catalana d'Hospitals, i membre de la comissió permanent de la Comissió d'Economia de la Salut del Col•legi d'Economistes de Catalunya.
Actualment ocupava el lloc de responsable de la Gerència d'Empreses Públiques i Consorcis del Servei Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya, és professor associat en Economia Aplicada del Departament d'Economia i Empresa de la UPF i professor del Mestratge en Gestió Pública (UPF-UAB-UB) de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.
 

Salvador Estapé Triay, director general d'Anàlisi i Política Econòmica
Nascut a Barcelona l'any 1965.
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autónoma de Madrid i doctor per l'European University Institute de Florència. Diplomat en Direcció General a IESE i en Direcció Financera a EADA.
És professor col•laborador d'Economia del Departament d'Economia de IESE Business School i professor associat del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra. Des de 2009, és vicepresident del Cercle per al Coneixement.
Des de 2008 i fins a l'actualitat, ha estat gerent del Centre Sector Públic Sector Privat de IESE. Ha estat també director adjunt de Màrqueting i Comunicació i director de Gestió del Coneixement de Fòrum Barcelona (2004) i administrador general de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (2005).
Ha estat director general del Programa Pla Governamental CAT21 del Departament de la Presidència (2001-2003) i director general de Programació Econòmica del Departament d'Economia i Finances (2000-2001). També ha ocupat diversos càrrecs a Nissan Motor Ibérica: responsable de publicitat del Marketing Department (1993), responsable d'estudis del Departament de Desenvolupament Corporatiu (1992-1993) i responsable del control de tresoreria i de l'oficina de relacions amb inversors del Departament de Relacions Financeres (1989-1992).

Isabel de Diego Levy-Picard, directora del Programa de finançaments estructurats
Nascuda a Madrid el 1949.
Llicenciada en Ciències Econòmiques (secció empreses) per la Universitat de Barcelona. Diplomada en Desenvolupament Directiu d'ESADE.
La seva experiència professional s'ha desenvolupat majoritàriament en l'Administració pública, encara que va treballar a diferents empreses del sector privat durant 5 anys. De l'any 1974 i fins al 1986, va treballar per a la Diputació de Barcelona, on va ser cap de la Secció d'Anàlisi Financera i Costos del Servei d'Hisenda i Patrimoni a l'Àrea d'Hisenda i Regim Interior (1982-1984) i cap de la Secció de Pressupostos del Servei de Gestió Pressupostària de la Intervenció General (1984-1986).
A la Generalitat de Catalunya ha ocupat els càrrecs de cap del Servei del Gabinet Tècnic del Departament de Governació (1986-1995); subdirectora general de Pressupostos de la Direcció General de Pressupostos del Departament d'Economia i Finances (1995-1997) i des de 1997 fins a la data actual, ha estat subdirectora general de Tresoreria, adscrita a la Secretaria de Política Financera, Competència i Consum i a partir de gener de 2011 adscrita a la Direcció de Política Financera i Assegurances.

Pel que fa a la seva experiència en l'àmbit docent, ha estat professora de comptabilitat i fiscal a l'Escola d'Alts Estudis Mercantils, ha participat en el Màster de la Universitat de Barcelona en matèria de pressupostos i tresoreria (anys 2009 i 2010) i ha estat professora en matèria de gestió de tresoreria al novembre de 2010 a l'Institut Adolfo Posada del Govern del Principat d'Astúries.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia