Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments del Govern

query_builder   15 març 2011 13:40

event_note Nota de premsa

Nomenaments del Govern

 
El Govern ha aprovat diversos nomenaments. Són els següents:
 
Departament de la Presidència
 
  • Miquel Vila Regard, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya
 
Departament d’Empresa i Ocupació
 
  • Josep Moragas Freixa, conseller delegat d’ACC1Ó
 
 
 
 
 

Currículums
 
DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA
 
Miquel Vila i Regard, delegat territorial del Govern a França
 
Nascut a Barcelona l’any 1963.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.
 
Va ser conseller delegat i editor d’Editur Edicions Turísticas S.A., empresa editora de revistes professionals i especialitzades en turisme (1993-2009). Va fundar Editur Catalunya, revista sobre el sector turístic en català. Ha estat president de l’Asociación de Prensa Profesional. Juntament amb altres empresaris, va fundar la societat Central de Compras de Prensa S.L. Va ser membre de l’Association Internationale d’Experts Scientifiques en Tourisme, i membre fundador i vicepresident de l’Asociación española de expertos científicos en turismo (AECIT). Va fundar i exercir com a administrador de la societat Stock Gloves S.A.
 
Fins a l’actualitat ha estat cònsol honorari de la República de Lituània a Catalunya i Aragó. També ha estat president d’honor de ConeQtia, Asociación de contenidos multimèdia y prensa profesional. Ha estat membre del consell d’administració d’Introl S.A. (OJD) i del comitè executiu d’aquesta societat, i assessor per a assumptes relacionats amb els mitjans de comunicació catalans, i president d’honor de l’Associació Catalano-Lituana. És advocat col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 1992.
 
 
DEPARTAMENT D’EMPRESA I OCUPACIÓ
 
Josep Moragas Freixa, conseller delegat d’ACC1Ó
 
Nascut a Barcelona l’any 1959.
 
És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, màster en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE i diplomat en Perfeccionament Directiu per IESE Business School.
 
Des de 2006 ha estat director general de Negocis Minoristes d’Energia a Gas Natural SDG. De 1991 fins a 2006 va ocupar diferents càrrecs de responsabilitat al Grup Damm, primer com a director comercial i posteriorment com a subdirector general de l’empresa.
 
Va iniciar la seva carrera professional treballant en l’àrea de màrqueting d’empreses com Solís i Agfa Geavert. El 1986 es va incorporar al departament de màrqueting del Grup Pepsico, on entre el 1988 i 1990 va exercir de cap de màrqueting de l’empresa Matutano.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia