Direcció General de Comunicació

Govern

Altres Acords del Govern

query_builder   5 abril 2011 13:41

event_note Nota de premsa

Altres Acords del Govern

 
Modificació de la Llei de l’Autoritat Catalana de la Competència
 
El Govern ha aprovat el Projecte de llei de modificació de la Llei de l’Autoritat Catalana de la Competència pel qual es canvia el règim de nomenament, cessament i incompatibilitats del director general de l’Autoritat. Mitjançant aquesta modificació el director general d’aquest organisme pot ser cessat i nomenat per l’Executiu, i li és d’aplicació el règim d’incompatibilitats establert per al president de l’Autoritat Catalana de la Competència
 
La modificació també preveu que en el moment d’entrada en vigor de la Llei, la persona que ocupi el càrrec de director general de l’Autoritat Catalana de la Competència continuï en l’exercici de les seves funcions, amb subjecció al nou règim de nomenament, cessament i incompatibilitats establert en el nou redactat del text.
 
 
 
Acord amb l’INE per a la realització de l’Estadística de Biblioteques 2010 a Catalunya
 
El Govern ha autoritzat l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) a signar un conveni de col·laboració amb l’Institut Nacional d’Estadística per a la realització de l’Estadística de Biblioteques 2010 a Catalunya. La signatura d’aquest conveni permet formalitzar la col·laboració entre ambdós instituts per a la realització de l’Estadística de biblioteques 2010, de periodicitat biennal i de caire censal.
 
Aquesta operació recull informació de totes les biblioteques de Catalunya, i permet atendre les necessitats d’informació d’àmbit estatal, així com les específiques de Catalunya, mitjançant preguntes addicionals i l’esmentada col·laboració en la fase de recollida de la informació als efectes d’estalviar molèsties als informants, afavorir la seva col·laboració i reduir la despesa pública.
 
Aquesta estadística està integrada en el Programa anual d’actuació estadística 2011, que desplega la Llei del Pla estadístic de Catalunya 2011-2014 i el seu objectiu és donar informació estadística sobre les principals característiques de les biblioteques: estructura, funcionament, equipament, personal, despeses i serveis. L’Estadística de biblioteques és una estadística de caràcter oficial, i dóna continuïtat a la sèrie iniciada l’any 1992 per l’Idescat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia