Direcció General de Comunicació

El Govern acorda participar en el projecte European Cluster Excellence Initiative

query_builder   12 abril 2011 13:51

event_note Nota de premsa

El Govern acorda participar en el projecte European Cluster Excellence Initiative


  • Té com a objectiu assolir l’excel·lència en la gestió de clústers per tal de competir a nivell internacional
 
El Govern ha aprovat avui la participació del Departament d’Empresa i Ocupació en el projecte “European Cluster Excellence Initiative” (ECEI), per fomentar el suport i desenvolupament de clústers sectorials per reforçar la competitivitat de les empreses catalanes. L’objectiu del projecte és assolir l’excel·lència en la gestió de clústers per tal de competir a nivell internacional.
 
El projecte ECEI es basa en tres línies de treball: l’establiment d’indicadors de qualitat comuns per millorar la gestió de clústers a nivell europeu, l’elaboració de materials de formació per als gestors de clústers, i la creació del Club Europeu de Gestors de Clústers per a l’intercanvi d’experiències.
 
Aquest projecte europeu liderat per IESE Business School i emmarcat dins el programa Competitiveness and Innovation Framework Programme (CIP) compta amb la participació de 14 organismes públics i público-privats europeus de 9 països diferents (Àustria, Alemanya, França, Dinamarca, Estònia, Croàcia, Hongria, Noruega i l’Estat espanyol), amb una àmplia experiència en la gestió de clústers i reconeixement a nivell europeu.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia