Esport

Gemma Solé, nova representant territorial de l'Esport a Tarragona

Gemma Solé, nova representant territorial de l'Esport a Tarragona

query_builder   2 maig 2011 17:22

event_note Nota de premsa

Gemma Solé, nova representant territorial de l'Esport a Tarragona

Gemma Solé i Boronat ha estat nomenada nova representant territorial de l’Esport a Tarragona en substitució de Francesc Aguiló, que ha exercit les funcions de la Secretaria General de l’Esport a la demarcació en els darrers quatre anys.
 
sge
Gemma Solé va néixer a Tarragona el 1967, és doctora en Pedagogia, llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i ha obtingut postgraus en Educació Física i en Activitats Físiques Adaptades, a banda de ser diplomada en Professorat d’EGB.
 
La nova representant territorial de l’Esport a Tarragona ha exercit en els darrers dos cursos acadèmics com a professora d’educació física a l’Institut Cal·lípolis de Tarragona (cicles formatius de grau mitjà i superior). Abans, Gemma Solé va ser professora en diversos CEIP i IES de la demarcació de Tarragona. Ha estat coautora de llibres sobre educació física a l’ensenyament secundari.
 
A nivell esportiu, Gemma Solé ha practicat activament diverses disciplines, com ara el judo, esport del qual va ser campiona de Catalunya absoluta (1999) i universitària (1998), i les curses d’orientació, en què va proclamar-se campiona de Catalunya (2010) i d’Espanya (2008, en relleus). L’any 2002 va ser escollida millor esportista de Tarragona. Ha practicat també l’atletisme, el bàsquet i els esports d’aventura, i és presidenta del Club Montsant de Curses d'Orientació.

1  

Imatges

Fotografia Gemma Solé

Fotografia Gemma Solé 1574

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia