Empresa i Treball

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visita Port Aventura i Tarragona

query_builder   6 maig 2011 20:38

event_note Nota de premsa

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visita Port Aventura i Tarragona

  • El conseller ha visitat avui les instal·lacions del parc temàtic i ha mantingut  diverses reunions de treball amb empresaris de la demarcació de Tarragona, als qui ha expressat la voluntat del Govern de “ser al costat de les empreses, de la gent que arrisca i emprèn”.


  • El conseller d’Empresa i Ocupació, F.Xavier Mena, ha realitzat avui la seva primera visita a Tarragona. El conseller ha iniciat la jornada a Port Aventura on ha visitat les instal·lacions del parc temàtic. Acompanyat de l’alcalde de Vila-Seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el president de Port Aventura, Antoni Massanell, els directors generals de Port Aventura, Enrique Fontecha i Fernando Aldecoa, i el conseller delegat de Invesindustria, Carlo Bonomi, el conseller ha realitzat un recorregut per Sesamo Aventura – àrea nova d’aquest any dedicada especialment a les famílies amb infants -, el Far West, en especial l’hotel Gold River, i el Centre de Convencions del Parc. El conseller ha pogut conèixer de primera mà les principals novetats del complex per aquesta temporada 2011 així com també els detalls de tot aquest projecte empresarial, lúdic i turístic, un dels més emblemàtics del nostre país i tot un referent a nivell europeu i també global.
     
    En el marc d’aquesta visita a Tarragona, el conseller F. Xavier Mena ha participat al migdia en un dinar de treball amb representants d'empreses de la demarcació. En aquesta trobada el conseller ha estat acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona Joaquin Nin, el director general d’Indústria del Departament, Joan Sureda, i la diputada al Parlament Victoria Forns. El titular d’Empresa i Ocupació ha reiterat als empresaris la voluntat del govern de “ser al costat de les empreses, de la gent que arrisca i emprèn” i el compromís de facilitar-los la seva activitat amb l’únic objectiu de redreçar l’activitat econòmica i reduir la taxa d’atur. “Us traurem les pedres del camí; a través d’una llei òmnibus que portarem al Parlament, simplificarem dràsticament els bastons que ara dificulten en excés la vostra activitat. Respecte la malfiança vers l’empresari, nosaltres apostem pel principi de confiança. Cal que prestigiem la figura de l’empresari perquè sens dubte contribuïu al progrés econòmic i social del nostre país i si volem ocupació hem de tenir empreses, i si recolzem a les empreses tindrem ocupació”.
     
    Posteriorment, el conseller s’ha traslladat a la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), on ha mantingut una reunió de treball  amb el director general de l’entitat, Ramón Fontboté, i amb representants de les principals empreses del sector químic de Tarragona. En aquest marc el conseller els ha volgut traslladar que “la indústria química és un sector clau per a l'economia, al camp de Tarragona, i també per al conjunt de Catalunya”, i s’ha posat a la seva disposició en tot allò que estigui al seu abast per acompanyar el desenvolupament i creixement de la seva activitat.
     

    1  

    Fitxers adjunts

    Fotografia del conseller F.Xavier Mena, en la visita al parc temàtic

    Fotografia del conseller F.Xavier Mena, en la visita al parc temàtic
    JPG | 1036

    El Govern a les xarxes
    undefined
    undefined
    undefined
    undefined
    undefined
    banner acords
    banner butlletins
    banner premsa
    banner transparencia